Over ons

"Behold! I tell you a mystery. We shall not all sleep, but we shall all be changed in a moment, in the twinkling of an eye, at the last trumpet. For the trumpet will sound, and the dead will be raised imperishable, and we shall be changed." [1 Corinthians 15:51-52] 

Change! is een jonge en enthousiaste vijf-koppige vocalgroup uit de omgeving van Rotterdam. Change! roept op tot verandering door de boodschap van Gods Woord. Door middel van muziek in de stijl van de Gaither Vocal Band, Oslo Gospel Choir en Signature Sound dragen ze die boodschap op laagdrempelige wijze uit. Zo geven ze gehoor aan de oproep om het evangelie te verspreiden. Change! wil iedereen de boodschap meegeven dat God mensen wil en kan veranderen, maar dat hier ook een eigen verantwoordelijkheid voor nodig is.

Vanuit een gezamenlijk verlangen God te dienen en te eren is deze groep begin 2013 ontstaan. De zangers kennen elkaar uit verschillende koren, de gedeelde passie voor zingen. Na een opstartperiode van oefenen was in juni 2013 het eerste optreden een feit. Na het ontvangen van enthousiaste reacties vanuit het publiek is de drive alleen maar toegenomen om meer op deze manier Gods woord uit te dragen en mensen te verlokken tot verandering door Zijn woord.

Change! kan aan kerkdiensten, bruiloften of andere evenementen een bijdrage leveren om dit zo tot een bijzonder moment te maken. Het ensemble wordt begeleid door een toetsenist, maar indien daar vraag naar is, kan de begeleiding eventueel worden uitgebreid tot een volledige band.

Heeft u vragen of wil u ons boeken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Voor boekingen en informatie